Monday, April 6, 2009

GERAI RM100.00 DI PESTA BUKU READ MALAYSIA


Kawah Tangkuban Perahu di Bandung

Pada 29 Mei hingga 7 Jun 2009 (10 hari) akan diadakan pesta buku Melayu & Inggeris di Dewan Konvensyen Mines, The Mines Balakong. Di samping syarikat-syarikat dan penerbit buku ternama yang hadir dengan pelbagai buku, pihak penganjur juga menyediakan meja untuk penulis, penerbit persendirian, dan orang perseorangan untuk menjual buku terbitan mereka sendiri, kaset, cd lagu atau filem pendek yang dihasilkan secara persendirian. Sewa meja ini cuma RM100.00 sahaja untuk 10 hari. Pihak penganjur menyediakan 20 meja untuk disewa. Memandangkan saya mencadangkan disediakan ruang atau kemudahan bagi penulis, penggiat seni yang bergerak secara bersendirian untuk menjual hasil karya mereka secara terus kepada khalayak, pihak penganjur meminta saya mendapatkan penyewa untuk 10 meja ini.

Sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di blog ini, atau boleh terus berhubungan dengan pihak penganjur READ MALAYSIA yang akan menganjurkan pesta buku ini. Maklumat lanjut bolehlah didapati daripada internet.

3 comments:

D'Rimba said...

Terima kasih pejuang bahasa sekalian atas kemenangan bermakna

DANGAU HIJAU said...

Salam.
Saya mengagumi tulisan tuan. Boleh tuan huraikan, kenapa dalam konteks Malaysia, Melayu, Jawa, Banjar dan etnik-etnik lain digolongkan sebagai Melayu?

Wafflehour said...

Hello, Wafflehour selling Crispy Waffle, Tasty Hotdog,

Sweet Corn and any other products. Please come to visit

our READ MALAYSIA food corner. Visit our website,

wwww.wafflehour.com for more information.